Белослава прави промоция на новия си летен хит във Варна
Белослава прави промоция на новия си летен хит във Варна / www.niracom.com

За първи път Белослава ще представи своя нов летен хит „Лятото надзърта зад ъгъла“. Това ще се случи на 25 август във Варна.  Специален аранжимент на песента за случая е направил маестро Живко Петров - обединяващата фигура на приятелския проект Summer Jam. Както всички останали аранжименти за концерта, той го е съобразил с включването на още музиканти, които ще дадат плътност на сценичната интерпретация.

На сцената ще излязат JP3 трио - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни. В проекта ще се включат още китаристът Ангел Дюлгеров и тромпетистът Росен Захариев – Роко. Ще се добави и звукът на два музикални полюса – от една страна изтънчеността на класическите музиканти от Арена квартет, а от друга - горещия ритъм на любимеца на публиката Калин Вельов, чиито фенове отдавна го очакват на сцената в морските градове. И един много млад глас ще се включи като бек вокал – Елена Кокорска, за която маестро Живко Петров казва, че е от големите надежди на родната сцена.

Организаторите обещават и песен изненада с участието на тримата приятели. Билетите за концертите са на цени от 20 до 40 лв.

Ето видео към новата песен на Белослава