Бебе Васил в Дарик Варна
Бебе Васил в Дарик Варна / Личен архив, Фейсбук

Докато всички в страната очакват оставка и дата за избори, ние в Дарик Варна дочакахме друго, далеч по-значимо събитие. Екипът ни порасна още, с един голям и снажен юнак, който съвсем отговорно и достойно (сигурни сме в това) ще носи името на Апостола.
Васил Петков се появи на бял свят точно в 15.40 ч. днес, с внушителните 3870 грама и 51 см.
Той е първородният син на Галя Моева от Дарик Варна и Петко Петков от радио „Фокус”. Повече не знаем, но очакваме да разберем от щастливия татко, който заедно със свежо бебешко инфо ще донесе и отлежало питие, надяваме се :)

Всички в Дарик честитим първородната рожба на Галя и Петко! Да им е жив и здрав Васко, да ги радва и да ги кара да се пръскат от гордост с него! И, дано Петко не ни се сърди много, но ще наблегнем на пожеланията към Мама Галя.

Галя, бъди най-щастливата и спокойна майка, дано нощните събуждания да са редки и сладки, бебешкият плач да е музика за ушите ти. И сложи един диктофон до люлката, че и по радиото да се чуе Васил от най-ранна възраст. И, ако обичаш, първо звука в Дарик, после във Фокус... :) И дано малкият юнак да расте щастлив и свободен. И нищо да не му липсва!

И побързай с това майчинство, че избори идат. Трябваш ни :)

А това, че Дарик Варна расте, е най-хубавото, което може да ни се случи. Поздрави от всички Дарици в Цитаделата – даже и от котетата в двора и от малкия гларус Грамофон на покрива на бараката.

Очакваме и продължение...