Активист на МДПС-Долни чифлик загина в катастрофа
Активист на МДПС-Долни чифлик загина в катастрофа / netinfo
Активист на ДПС загина снощи при тежка катастрофа край варненското с. Пчелник. 23-годишният Юсеин Юсеин е карал мерцедеса си с висока скорост, вследствие на което се блъска челно в крайпътен стълб. При катастрофата са пострадали и четирима негови спътници. Единият от тях е с опасност за живота.

Около 22:30 снощи петимата приятели тръгнали с колата към Долни чифлик. Въпреки че пътната настилка била мокра, Юсеин карал с несъобразена скорост и на 5 км. от изхода на с. Пчелник загубил управление над мерцедеса , който се ударил челно в крайпътен стълб. Юсеин загива на място. Резултатите от взетата му кръвна проба все още не са готови.

При катастрофата са ранени и четирима приятели на починалия, които са били с него в колата. След преглед двама от тях са изписани за домашно лечение. Третият - Николай Йорданов - е настанен в реанимацията на варненската многопрофилна болница "Света Анна" с опасност за живота, а четвъртият - Борислав Ангелов - е в ортопедичното отделение, където предстои да му бъде направена операция на десния крак.

По повод трагичния инцидент ДПС преустанови предизборната си кампания във Варненска област за 3 дни.