57-годишен протестира пред общината, иска истината за Пламен
57-годишен протестира пред общината, иска истината за Пламен / снимки: Дарик Варна

С искане за справедливост или възмездие на стълбите пред общината протестира 57-годишният Кольо Колев. Той е там от няколко часа, развявайки родния трибагреник с надпис „За чиста и свята република" и пробита метална туба с надпис „Истината за Пламен Горанов".

„За мен Пламен е забравен. Забравен е от българските граждани, не от някой друг. А то, момчето, се запали може би заради тях", сподели Колев пред Дарик. Разкри още, че не е познавал лично Пламен.

„Защо крият записите от камерите, защо не ги покажат на хората", попита мъжът. Според него има хора, които нощем крадат камъни от грамадата пред общината. Полицията ги виждала, но не вземала мерки.

57годишен протестира пред общината иска истината за Пламен
netinfo

През последните години Кольо Колев, който е от Ветрино, е живял и работил в Германия. В родината се завръща преди около 2 месеца. От тогава живее в колата си - единственото, което има. Освен че е бездомен, в момента е и безработен. Колев разкри още, че е член на БКП, и никой не му е плащал, за да протестира. За тениската с надпис Iron Maiden обясни, че си я купил по-рано днес от магазин за дрехи втора употреба, но не е фен на групата.

57-годишният мъж се закани да протестира на стълбите пред общината всеки ден преди обед.

57годишен протестира пред общината иска истината за Пламен
netinfo