2011 година през погледа на астролога - част 2
2011 година през погледа на астролога - част 2 / morguefile.com
2011 година през погледа на астролога - част 2
36613
2011 година през погледа на астролога - част 2
  • 2011 година през погледа на астролога - част 2

Поскъпване на недвижимите имоти и печеливш туризъм, силно селско стопанство и завръщане в родината на българи, търсещите щастието си в чужбина. Това очаква страната ни през новата 2011 година, според Кирил Стойчев, председател на Българската астрологична асоциация.

През следващата година България ще остане една от малкото страни с благоприятни климатични условия. Това ще е предпоставка за развитието на селското стопанство. Туризъм и външна търговия ще са другите печеливши отрасли в национален мащаб. Цените на имотите ще спрат да падат, а към края на следващата година е възможно да тръгнат нагоре, показват изчисленията на астролога.

Според Кирил Стойчев сеизмичната обстановка ще остане напрегната, но големи земетръси на наша територия са малко вероятни. В България и Европа войни е малко вероятно да се водят. Възможно е въоръжени сблъсъци да има в Азия, но далече от страната ни.

Въпреки че отново ни очакват жега и студ, България ще става все по-добро място за живеене. Това ще доведе до засилване на интереса на българи, живеещи в странство, да се завърнат по родните места. Като цяло годината ще е благоприятна за пътувания, за образование и повишаване на квалификацията.

Рано е да се каже дали новият президент ще е за първи път жена или начело на републиката отново ще е мъж. Според прогнозите на варненския астролог на другите избори, които ни предстоят догодина - местните, някои градове ще се сдобият с млади и енергични кметове /подробностите ще откриете в аудио файла/.

Икономист по образование и астролог по призвание, професионално 40-годишният Кирил Стойчев разгадава посланията на звездите вече повече от 10 години. Варненецът е председател на Българската астрологична асоциация от създаването й през 2004 г.