2011 година през погледа на астролога - част 1
2011 година през погледа на астролога - част 1 / morguefile.com
2011 година през погледа на астролога - част 1
36589
2011 година през погледа на астролога - част 1
  • 2011 година през погледа на астролога - част 1

През 2011 година късметът ще бъде на страната на огнените зодии. Догодина родените под знаците Овен, Лъв и Стрелец да не се колебаят и да вземат смело решения. Това съветва варненецът Кирил Стойчев, председател на Българската астрологична асоциация.

Според изчисленията на астролога за водните зодии новата година също ще бъде благоприятна. Представителите на зодиите Рак, Скорпион и Риби могат да очакват повишение на заплатата.

През новата година земните знаци ги очаква плащане на по-солени сметки. Добре че Козирог, Телец и Дева разполагат с тайни банкови сметки, което ще им помогне много. Ако все пак нямат спестявания, на помощ ще се притекат приятелите.

По-трудна ще бъде годината за родените под знака Везни. Чакат ги трудни за вземане решения.

Ежедневните хороскопи във вестниците са доста обобщени и не винаги се пишат от професионалисти, категоричен е председателят на Българската астрологична асоциация. Това важи особено за астропрогнозите без автор. Текстовете или са откраднати от някъде, или са препечатки от стари броеве. Не изключено и някой редактор да ги е списал набързо. „Не може в даден ден на всички от зодия Овен да им върви в любовта", смята Стойчев. Според варненския астролог зад всяка прогноза стоят стотици и хиляди наблюдения на звездното небе, изследват се циклите на повторяемост на събитията и на тази основа се прогнозира.

Бъдещето е това, което направим днес. Ако вярваме в доброто и успеха и спрем да се вглеждаме в миналото, това ще ни изведе напред, уверен е Кирил Стойчев /подробностите ще откриете в аудио файла/.

Икономист по образование и астролог по призвание, професионално 40-годишният Кирил Стойчев разгадава посланията на звездите вече повече от 10 години. Варненецът е председател на Българската астрологична асоциация от създаването й през 2004 г.

Каква ще е новата година за България, на какво българите можем да разчитаме и за какво трябва да внимаваме? Отговори на тези въпроси очаквайте утре във втора част на „2011 година през погледа на астролога".