Обявен е конкурс за лого на Международния младежки център
Обявен е конкурс за лого на Международния младежки център / Община Стара Загора
Антон Хекимян, водещ журналист у нас, ще се срещне с младежи в Стара Загора. Срещата с журналиста ще се проведе на 31 май от 18 часа в залата на Международен младежки център-Стара Загора.

Целта е младите хора в неформална обстановка да се срещнат и разговарят с изтъкнати специалисти от различен социален и професионален спектър, достигнали високо ниво на реализация и в същото време, останали верни и предани на родния град и на общността, за която допринасят максимално според възможностите си.

Антон Хекимян
община Стара Загора


Това е третата среща от проекта “Красивите лица на Стара Загора”. Срещите ще се провеждат веднъж месечно. Първата на 28 март бе с Първан Симеонов – изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл болкан“. Втората среща в навечерието на Великден през месец април бе с Негово Високопревъзходителство Старозагорски Митрополит Киприан.

Антон Хекимян е български журналист, репортер и водещ. Започва професионалния си път още в първи курс като стажант, а от 2004 е репортер в сутрешен блок. През септември 2013 става водещ и на съботно-неделен сутрешен блок.  
Роден е на 22 май 1984 г. в Стара Загора. Майка му е българка, а баща му – арменец. Хекимян завършва ГПЧЕ „Ромен Ролан“ в Стара Загора с немски и английски. След завършване на средното си образование започва да следва журналистика. 

Община Стара Загора, Долап.бг и Международен младежки център Стара Загора организират срещите-разговори с видните земляци. Проявите са посветени на 140-годишнината от възстановяването на Стара Загора. Срещите са широко достъпни за всички желаещи граждани.