Жорж Ганчев: Никой няма да ни купи
Жорж Ганчев: Никой няма да ни купи / Dariknews.bg

Твърдо отстояване на българската национална памет, развитие на духовните ценности, съхранили народа ни през хилядолетията, битка с нихилизма и чуждопоклонничеството, национална кампания за популяризиране на културното и историческото ни минало, антимонополно законодателство, укрепване на българската армия, пряка демокрация, са част от програмата на Национално патриотично обединение. С възраждането на замразената през 2004 година партия, Жорж Ганчев се завръща в политиката.

"Ние ще бъдем пробългарския баланс в центъра. Не се нуждая някой да ме признава- нито в Брюксел, нито в САЩ. Нашият партньор е българският народ и никой няма да ни купи", заяви Ганчев в Стара Загора.

По думите му, кампанията на НПО ще бъде честна, открита и почтена. В момента организацията има структури в 24 града, а амбицията е до юни догодина, те да станат 262. "Ние сме много и ще станем застрашително много, защото патриотичната идея трябва да бъде подкрепена, тя е по-голяма от всеки един от нас. Политика не се прави с омраза", категоричен е Жорж Ганчев.

Националният форум на Национално патриотично обединение ще се проведе на 30 септември в столицата.