Живко Тодоров: Никога не е имало коалиция между ГЕРБ и РЗС
Живко Тодоров: Никога не е имало коалиция между ГЕРБ и РЗС / netinfo

Да се приготви цялата документация по отношение на втори подход към АМ"Тракия", да се разработят проекти - не частни, а на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и да бъдат задействани всички процедури, за да се случи най-после втория подход - това е една от основните задачи, които си поставяме за 2010 година що се отнася до Старозагорски регион, каза в интервю за Дарик депутатът от ГЕРБ Живко Тодоров.

Той увери, че другата цел на старозагорските депутати е да бъде направен ремонт на етажа, на който се помещава Административният съд.
„Вече сме направили запитване към Министерството на правосъдието. Отговорът беше, че те са готови да участват във съфинансиране на ремонта на покрива на сградата. Останалата част от средствата трябва да дойде от общината и НОИ, тъй като те са съсобственици на сградата", каза още Живко Тодоров.

„Никога не е имало коалиция между ГЕРБ и РЗС под каквато и да било форма.Всяка една политическа група има свободата да подкрепя тази политика, която смята за правилна", така Живко Тодоров коментира изявлението на Яне Янев, че прекратява подкрепата си за правителството на Бойко Борисов.