Засилен интерес към жеста на казанлъшкия стилист Стенли
Засилен интерес към жеста на казанлъшкия стилист Стенли / Kazanlak.com


15 жени и момичета са се възползвали до момента от обявената инициатива от казанлъшкия стилист и фризьор Станимир Нанчен- Стенли. Преди две седмици той обяви, че ще подари 80 перуки, които има на онкоболни жени и момичета, с цел да помогне за връщане на тяхното самочувствие и комфорт. Заедно с подаръка Стенли дава и безплатни съвети и консултации за визията на клиентката, както и за подръжката на перуката.
Сред възползвалите се от инициативата му са жени от цялата Старозагорска област, като преобладават младите жени и момичета. Младоженка, с онкологичен пробелм, също е получила перука от Стенли.
Днес, до каря на зеня, във фризьрския салон на стилиста в Казанлък, онкоболни жени ще могат да си харесат перука, както и да получата съвети и дори прическа с перуката си от Стенли и неговите помощници.
Станимир Нанчев е стилист с близо 20 годишна практика е един от фризьорите, които редовно подкрепят и участват в благотворителни кампании. За поредната си инциатива той е категоричен, че получил знак и вдъхновение свише, да стори добро.