/ EVN България
Компанията кани желаещите за стаж да подадат документи в срок до 26 април
За 15-та поредна година ЕVN България ще проведе своята лятна стажантска програма "Младежи с бъдеще", която дава възможност на талантливи младежи да придобият реален практически опит в компанията. Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват по определени позиции, в съответствие с техния интерес и предпочитания, съобщиха от дружеството.

EVN ще информира клиентите, които ще купуват своята енергия от свободен пазар от 1 юли

Програмата „Младежи с бъдеще“ предоставя възможност на младежи от технически и икономически специалности от различни висши учебни заведения да работят в EVN България през летните месеци и да придобият опит за бъдеща професионална реализация.

Програмата е с продължителност три месеца: юли, август и септември 2020 г. В зависимост от обявените позиции местата на провеждане на стажовете включват централни отдели и клиентски центрове на компанията.

Гергана Микова проведе среща с регионалния мениджър на EVN България Робърт Дик

EVN България кани желаещите за стаж да подадат своите документи за кандидатстване в срок до 26 април на електронен адрес: internship@evn.bg. Информация за конкретните стажантски позиции е публикувана на интернет страницата на ЕVN България: https://www.evn.bg/Home/Careers/University.aspx

И тази година стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 г.

Победители в ученическия конкурс на EVN България посетиха централата на компанията в Пловдив

За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес към нея, като в периода 2006-2019 г. са участвали над 500 студенти.