Второ автоизложение организират в Стара Загора
Второ автоизложение организират в Стара Загора / Park Mall

Тази есен в Park Mall за втора поредна година ще се представят автомобилните дилъри от града и региона. През 2011-та за първи път в града се проведе автоизложение в нетрадиционен формат, защото експонатите бяха разположени в търговския център. В събитието взеха участие 9 дилъри с 50 автомобила. Посетиха го над 100 000 души.

В периода на автоизложението бяха сключени 10 сделки.

Тази година изложението ще се проведе в периода 5- 16 септември, като на него ще присъстват и марки, които не участваха в първото авторевю.


Както и в предходното издание, така и тази година посетителите ще могат да се радват на представянето на нови за местния и националния пазар модели. От малки градски автомобили, които дават предимство в паркирането и придвижването по претоварените улици, през семейни автомобили с пространствено оптимизиран интериор, до мощни джипове, подходящи за всякакви условия, както и лимузини висок клас- всеки
потенциален купувач може да открие подходящата за нуждите и възможностите му кола.

Отново и този септември в периода на изложението ще бъдат презентирани и условията за сключване на лизингови договори. В допълнение, на тест драйв зоната ще бъдат представени още по-голям брой автомобили, а за посетителите са предвидени и допълнителни мероприятия.