ВМРО
ВМРО / Dariknews.bg
В Стара Загора за кметския пост ще се състезава областният координатор Антон Андонов
ВМРО издига кандидати за кметове в Стара Загора и в още четири големи общини-Чирпан, Казанлък, Павел баня и Опан. Нашите кандидати са достойни и доказали се личности, които припознаха идейно политическата сила ВМРО-БНД, категорични са от партията.

В надпреварата за кметския стол в областния град влиза общинският съветник, областен координатор и член на Националния изпълнителен комитет на партията Антон Андонов. Нови паркоместа, образована раждаемост и грижа за младите семейства, ликвидиране на гетата в населените места, озеленяване, са само част от приоритетите в програмата му за местния вот. „Наша е заслугата Джамията в Стара Загора вече да не е джамия. Предложихме в Стара Загора да има инвитро програма, което срещна подкрепата и на колегите от другите партии. По наша инициатива бяха сменени 836 турско езични имена“, припомни Андонов, който ще бъде и водач на листата за общински съветници.

Сигурност, добро качество на живот и екология, са част от темите, които ще са водещи в кампанията за д-р Чавдар Ангелов. Директорът на НПМ „Шипка-Бузлуджа“ и председател на местната общинска организация е кандидатът на партията за кмет на Казанлък.

Да съхраним Павел баня като българска община, е амбицията на Станимир Радевски, който влиза в надпреварата за пети мандат, този път с подкрепата на ВМРО.

В Чирпан, за кметския пост ще се бори Росен Иванов, който е номинация на ВМРО, подкрепен от местна коалиция.

Кандидатът на ВМРО за кмет на Опан е досегашният кмет Генчо Колев.

В Николаево и Гълъбово ВМРО ще излезе със самостоятелна листа за общински съветници. С листата за Стара Загора очаквам ВМРО да бъде балансьор в следващия Общински съвет, е мнението на областния координатор Антон Андонов.