Веселин Пенев награди  “Мис Берое фенка” 2013
Веселин Пенев награди “Мис Берое фенка” 2013 / beroe.bg

Минути след победата над "Пирин" (Гоце Делчев), бранителят на старозагорци Веселин Пенев връчи на победителката в конкурса "Мис Берое фенка" 2013 - Жаклин Танева оригинална фланелка на клуба с автографите на всички футболисти. На награждаването присъства и 6-годишната дъщеря на сърцатия бранител Виктория, чиято кръстница е именно победителката в конкурса.

Освен тениската, Жаклин получи възможността да си избере редица фенартикули от фенмагазина на "Берое". Победителката получи и подарък абонаментна карта за домакинствата на клуба на стадиона под Аязмото. Скоро Жаклин ще получи и професионална фотосесия от фотограф на beroe.bg.

Междувременно Жаклин Танева подкрепи инициативата на НФК "Берое" за набиране на средства, като дари част от награда си в специалната каса на фенклуба. Събраните средства от инициативата ще бъдат използвани за хореография по време на мачовете на любимия отбор. С действието си тя цели подпомагане развитието на фенклуба и смята че инвестицията й ще разкраси стадиона. Тя не е забравила, че е спечели първото място благодарение на феновете и техните гласове.