Великденска работилничка
Великденска работилничка / СНЦ Бъдеще за децата
Великденска онлайн работилничка организират от сдружение „Бъдеще за децата. Очаква ни и един малко по-различен Великден, но това не означава, че ще бъде по-малко забавен и интересен, най-вече за малчуганите, уверяват организаторите.
 
От днес, в рамките на три дни те ще предложат различни техники за боядисване на яйца, предложения как да си направим великденските курабийки и козунаци.
 
Участвайте в работилничката като си #останете вкъщи и споделяте вашите приготовления - боядисани яйца, вкусни курабийки и пухкави козунаци, както и вашите вълнуващи моменти по време на приготовленията им в събитието във фейсбук- https://www.facebook.com/events/1839099166221533/ .
 
Нека имаме един вълнуващ Великден!
 
Направете заедно семейните ритуали- не пропъждайте децата, за да свършите всичко по-бързо. Напротив, накарайте ги да участват, дори да е с някакво съвсем малко действие. Така ще ги накарате да се почувстват истинска част от семейството и да запомнят празника с топли чувства.
 
Великден е прекрасен семеен празник, който всички обичаме. И който ни дава шанс, особено днес, да обърнем повече внимание на децата си. Дните около Великден са онези, в които можем да научим малките българчета да пазят традициите, да се забавляват, да осъзнават важността на семейството и на времето заедно.