В  Берое: Петима отпадат за мача срещу Вихрен
В Берое: Петима отпадат за мача срещу Вихрен / netinfo
Петима футболисти отпадат от групата на Берое за мача срещу Вихрен Сандански тази неделя от 17:00 часа. Заради контузии срещата от 24-тия кръг на А група ще пропуснат нападателят Дончо Атанасов,  бранителите Иво Иванов, Тодор Тодоров и  Недко Миленов, както и полузащитникът Диан Генчев, който бе ударен в бъбреците по време на двубоя срещу ЦСКА и не е готов за срещата със Вихрен.

”Тези, които са играли по малко досега ще получат шанс за изява в Сандански.Не познаваме достатъчно добре тима на Вихрен, така, че внимателно ще обмислим тактиката си за двубоя”,  каза пред журналисти старши-треньорът на старозагорци Илиан Илиев.

“Въпреки трудната програма до края,  Берое няма да изпадне - градът и публиката не го заслужават. Доказателство за това е мача срещу ЦСКА – за пореден път в Стара Загора посещаемостта на стадиона бе най голямата в България”,  допълни Илиев.

Стана ясно, че юношеският  национал  Атанас Апостолов няма отиде на лагер със своите връстници, които се готвят за европейските квалификации срещу Израел, Исландия и Норвегия в края на април.Решението е на самия Апостолов.Той е предпочел да помогне на Берое в оставащите мачове от полусезона и е заявил на наствника Илиан Илиев, че може да разчита на 19-годишният  футболист.