В Берое доволни от някои от играчите на проби
В Берое доволни от някои от играчите на проби / beroe.bg

Треньорският щаб на Берое е доволен от част от футболистите, които са на проби в тима. Това призна наставникът на старозагорци Петър Хубчев след втората контрола от лагера в Турция срещу полския Гурник (Забже).

„Доволни сме от някои от футболистите на проби, а от други - не. С някои ще разговаряме и ако се съгласят на нашите условия сигурно ще останат при нас. С някои ще се разделим.

И преди казахме и сме се разбрали - ако трябва няма да привличаме нови хора. Тези, които сме тук трябва да бъдем максимално концентрирани и подготвени. В това отношение комплимент към отбора - момчетата тренират максимално. Най-важното е да са здрави", коментира Петър Хубчев.

Той остана доволен и от изявите на своите в двубоя срещу полския тим. "Получи се много здрав мач. Хубаво е че всичко беше в рамките на правилата. Мисля, че това ни е най-здравия мач досега в зимната подготовка."

Мисля, че сме в добро състояние, но момчетата са много изморени. Знаем за това. Съзнателно е. Имаме тук още един мач, в който ще сме още по-изморени. Но най-важното е че нямаме контузени и на този етап тренираме както трябва", анализира наставникът на старозагорци.

Попаденията в двубоя, който се игра в турския курорт Алания бяха дело на Жуниор Мапуко на два пъти и на Георги Костадинов. Голът на Костадинов бе от дузпа, отсъдена за задържане на Танко Дяков в наказателното поле.

Във вторник „Берое" се изправя срещу втородивизионния грузински отбор на Сабуртало (Тбилиси) в последна контролна среща на лагера в Алания.