В ББЦ-Стара Загора готови с номинациите за депутати
В ББЦ-Стара Загора готови с номинациите за депутати / Пресцентър

Старозагорската структура на партия „България без цензура" е готова с листата на кандидати за следващия парламент. Тя бе изготвена на събрание на областната структура в средата на седмицата след проведени събрания на общинските структури в региона.

Единодушно за водачи на листата бяха утвърдени лидерът на партията Николай Бареков и областният координатор Янко Янков. Бареков обаче вече обяви, че ще се кандидатира за депутат от Пловдив и Варна. Така лидерското място в Стара Загора по-всяка вероятност ще остане за областния лидер на партията Янко Янков.

На второ място трябваше да е председателят на общинската структура в Стара Загора, но поради липса на такъв неговото място се заема от Мария Динева, коалиционен партньор от ЗНС. Подредбата и имената на останалите 20 депутати в листата ще станат ясни до края на месеца.

"Ако днес има избори, ще влезнат двама депутати от област Стара Загора. Но тъй като ние сме максималисти ще работим докрай, за да вкараме трети, което е напълно реално и постижимо", заяви Янко Янков.