Търговско-промишлената палата организира бизнес мисия в Ростов на Дон
Търговско-промишлената палата организира бизнес мисия в Ростов на Дон / DarikNews.bg, архив

Търговско-промишлена палата - Стара Загора организира бизнес мисия в Ростов на Дон, Русия, която ще се проведе в периода 13 - 16 септември. Визитата по покана и с подкрепата на Единния регионален център за иновационно развитие интеграция на Ростовска област, Правителството на Ростовска област, Търговско-промишлената палата на Ростовска област и Донски Държавен Технически университет.

Мисията се организира с подкрепата на Enterprise Europe Network - най-голямата европейска мрежа в подкрепа на бизнеса.
Предвидени са бизнес срещи с руски компании от секторите Промишленост и машиностроене, Селско стопанство и машини; Животновъдство, Хранително-вкусова промишленост; Медицинска апаратура и оборудване, Енергетика и Текстил, други индустриални производства.

Целта е установяване на бизнес партньорство между компании от двете области. Участниците ще имат възможност да обменят опит и контакти с потенциални партньори, да посетят различни индустриални обекти и да се запознаят с представители на местната власт и търговските сдружения в региона.

В програмата на посещението е включена кръгла маса на тема „Развитието на руско-българските делови отношения като фактор за повишаване на инвестиционната привлекателност на Ростовска област".