Три улици ще се преасфалтират в Овощник
Три улици ще се преасфалтират в Овощник / Община Казанлък

„В Инвестиционната програма на Община Казанлък за 2015 година са заложени близо 1 милион лева за подобряване на инфраструктурата в населените места. Овощник не е изключение и тук през настоящата година ще се преасфалтират три улици - „Пионерска", „Родопи" и „Георги Тихолов", представляващи 2680 кв.м от уличната мрежа на селото", обясни общинският съветник Валентин Кралев на среща с жителите на селото по повод реализиране на Инвестиционната програма на Община Казанлък.

След като се запознаха подробно с проектите, присъстващите приветстваха намерението на Общината да подобрява инфраструктурата, освен в град Казанлък, също така и в селата. По техните думи, преди години всички усилия на общинската администрация са били насочени към подобряване условията за живот в големия град и по този начин останалите населени места на общината са се чувствали забравени.

Хората коментираха, че е правилен започнатият в мандата на настоящия кмет Галина Стоянова подход на равнопоставеност на града и населените места, при който средствата за подобряване инфраструктурата се разпределят по равно между Казанлък и останалите селища в общината.