Три пътни инцидента в Старозагорско
Три пътни инцидента в Старозагорско / DarikNews.bg, архив

През почивните дни в Старозагорско са станали три пътни инцидента.

В двора на фирма в село Габарево лек автомобил, управляван от италиански гражданин, е блъснал пешеходец, който преминавал зад колата. Шофьорът откарал пострадалия във ФСМП-Казанлък, където е обслужен амбулаторно и освободен без опасност за живота.

На бул."23-ти Пехотен Шипченски полк" в Казанлък 36-годишен шофьор отворил предна лява врата на автомобила си и ударил 59-годишен велосипедист. Мъжът получил комоцио, откаран е във ФСМП - Казанлък. Оставен е под наблюдение в хирургичното отделение на Многопрофилната болница.

На пътя Раднево - Ст.Загора, до разклона на с. Д.Атанасово, автомобил блъска насрещно движеща се кола. От удара е пострадала возещата се в една от колите 22-годишна жена от Стара Загора. Тя е откарана в ЦСМП - гр. Раднево, обслужена амбулаторно и освободена без опасност за живота. Нанесени са материални щети на двата автомобила. Водачите са изпробвани за алкохол с дрегер. Двете проби са отчели отрицателен резултат

От 2 до 4 декември на територията, обслужвана от ОДМВР - Стара Загора, са започнати три бързи полицейски производства, разкрити са седем престъпления, регистрирани са 15 кражби и три пътни инцидента. В заведението за отрезвяване са настанени шест лица.