Три пътни инцидента в Старозагорско
Три пътни инцидента в Старозагорско / netinfo
През изминалото денонощие в Старозагорско са станали три пътно-транспортни произшествия.

Лек автомоби “Ситроен” е паднал в дере с дълбочина около 3 метра край село Скобелево, община Павел баня. 55-годишната жена, която го е управлявала е получила фрактура на шийката на бедрената кост и е настанена за лечение в Многопрофилната болница в Стара Загора, без опасност за живота. Пострадала е и возещата се на задната седалка 81-годишна жена, която е настанена за лечение в МБАЛ – Казанлък с комоцио, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

В град Шипка 22-годишен неправоспособен водач се ударил в крайпътно дърво и се преобърнал. Инцидентът е станал при движение с несъобразена скорост. В резултат на удара мъжът е получил контузна рана на главата. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.

Отново при движение с несъобразена скорост, по мокра настилка, 34-годишен мъж се е блъснал в пътен знак "В 2" и стълб на уличното осветление. Инцидентът е станал тази нощ в Стара Загора. В резултат на удара водачът е получил фрактура на ребра, таз и ляв глезен и е настанен в Многопрофилната болница в града, без опасност за живота. Взета му е кръвна проба за химически анализ. По случая работи РУ на МВР – Стара Загора.