Тодор Великов: Задължителен ДНК-тест за бъдещите премиери
Тодор Великов: Задължителен ДНК-тест за бъдещите премиери / БТА

Кандидатите за министър-председател на България трябва да минават задължително през ДНК-тест, предложи в Стара Загора независимият депутат Тодор Великов. Така би се установило вземал ли е наркотици бъдещият премиер, както и други факти от миналото му.

Освен оригиналното предложение, бившият организационен секретар на РЗС заяви, че на този етап е твърдо убеден, че няма обратен път към тази партия.

„Стигнах до това решение заради скандалните разкрития около подписката за свикване на Велико народно събрание и заради случая с момчето, което призна за отношенията си с Яне Янев", каза Тодор Великов и допълни,че е влязъл в партията,за да работи за ред,законност и справедливост, а не за хаос. Той също така изрази готовност да напусне парламента при следното условие:

„Ако г-н Янев докаже,че сме получили средства да гласуваме за българското правителство и той се окаже прав, аз съм готов да напусна българския парламент.Но ако не може да го докаже, призовавам той да напусне парламента", заяви Тодор Великов. По думите му „човекът с каскета", който носи флашки с разкрития в офиса на РЗС е постановка на самия Яне Янев.

„Само отварянето на подобен пакет става пред очите на всички от РЗС", коментира Тодор Великов.

Той допълни,че основната му задача като независим кандидат с десни убеждения е да не позволи БСП и сателитите й да управляват България.