Стойнев: Д-р Шишков е достоен кандидат за кметското място
Стойнев: Д-р Шишков е достоен кандидат за кметското място / БСП Стара Загора

Стефан Шишков поема огромна отговорност. В професията си е свикнал да взима правилните решения за части от секундата. Достоен и честен кандидат за кмет. Това каза след края на конференцията депутатът от "БСП - лява България" Драгомир Стойнев и допълни, че д-р Шишков има политически и административен опит.

"Това е една достойна кандидатура, с която можем да спечелим кметското място в Стара Загора", категоричен е Стойнев.
В своята предизборна програма БСП ще заложи на образование, здравеопазване и ще се опита да убеди младите хора да останат в България и Стара Загора.

"Факт е, че в Стара Загора се случват неща, но ние можем да управляваме по-добре. Трябва да има визия за града не само за настоящия момент, но и за бъдещето", каза водачът на листата за общински съветници Валентина Бонева. Тя допълни, че на предстоящите местни избори ще участват като Коалиция "БСП лява България - за Стара Загора" и определи листата като силна, включваща хора с опит и млади лица.

"Ще спазвам програмата и ще изпълнявам задачите, поставени от партията. Аз съм човек, който е свикнал да работи в екип", коментира кандидатът за кмет от БСП Стефан Шишков.
Той е категоричен, че погледа в предизборната програма трябва да бъде насочен към хората.