Старозагорци: Къде са снегорините, градът е в ужасно състояние
Старозагорци: Къде са снегорините, градът е в ужасно състояние / DarikNews.bg

Основни пътни булеварди в Стара Загора не са почистени, алармират на ефирния телефон слушателите на Дарик. Като безхаберно те определяха отношението на местните власти и фирмите отговорни за поддръжката на пътищата и улиците в областта.

За проблеми по „Ген. Столетов", „Ген Гурко", „Патриарх Евтимий" „Славянски", „Христо Ботев" и в района до магазин „Метро" в Стара Загора са най-честите сигнали на старозагорци.

„Връщам се от София, там е по-добре положението. Поне основните улици там са почистени. Ако наистина тук, както твърдят от „Нелсен чистота" са хвърлили 80 тона луга, поне главните улици щяха да са в много по-добро състояние", заяви слушател, който днес се е завърнал от столицата.

Той твърди, че е видял един единствен снегорин от Чирпан до ул. „Майор Кавалджиев" в Стара Загора".
„Каква е тази луга, всичко това трябва да се изрине, да се изчисти, какви са тези глупости. Вместо да чистят, чакат снегът сам да изчезне", заяви друг възмутен слушател.

Тротоарите не са почистени, но моля пешеходци не се движете по платната, защото създавате допълнителни опасни ситуации, апелира чрез ефира на Дарик от Стара Загора друг слушател.
Като отсечки в ужасно състояние гражданите посочиха Стара Загора-Казанлък и Стара Загора-Хасково.