Срещи на полицаи с обществеността
Срещи на полицаи с обществеността / netinfo

През месец октомври полицейските и младши полицейските инспектори от РПУ – Стара Загора ще проведат срещи с обществеността. Това е една възможност, гражданите да се запознаят с характерните проблеми на своя район, да получат конкретни препоръки за избягване на рискове и предпазване от престъпления, уточняват от пресцентъра на полицията.

По време на срещите служителите на реда очакват от гржданите да споделят своята оценки за качеството на полицейските услуги и да направят препоръки и предложения за гарантиране спокойствието и сигурността в населеното място и квартала.

В 10 часа днес ще се проведе среща в кметството на старозагорското село Хрищени с младши полицейски инспектор Ив. Ройдев. По-късно  - в 13 часа в кметството на с. Горно Ботево е дискусията с мл. полицейски инспектор М. Мирев, а в 13.30 часа с мл. полицейски инспектор В. Вълев - в село Могила. По същото време жителите на Опан могат да задават въпросите си към полицейски инспектор Л. Конарски. Час по-късно в кметството на село Руманя е срещата с мл. полицейски инспектор К. Рачев, съобщават от пресцентъра на областна дирекция "Полиция".