/ БГНЕС, архив
Спипаха 4-ма пияни и надрусани шофьори за 24 часа, съобщиха от полицията.

Трима в ареста заради наркотици

На 18-ти април е спрян за проверка лек автомобил, управляван от 24-годишен мъж. При проба за наркотични вещества са излезли положителни резултати за амфетамин и метаамфетамин.

По-късно през деня по ул. "Ген. Столетов" се е движило превозно средство, което е управлявал 22-годишен мъж от Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство е отчетена концентрация 1,43 промила в издишания въздух. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

Пак пияни и надрусани на пътя

В същия ден в с. Хрищени е спрян за проверка 31-годишен водач на лек автомобил. Установено е, че на автомобила са поставени регистрационни табели за друг автомобил. При тестване на водача с техническо средство за употреба на наркотични вещества е отчетена положителна проба за метамфетамин. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Отново дрогирани и пияни по пътищата

Късно вечерта на същия ден по бул.,,Цар Симеон Велики" е спрян за проверка автомобил, управляван от 32-годишен мъж от Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство за употреба на наркотични вещества е отчетено наличие на амфетамин. Той е задържан за до 24 часа.