Спасителят от Тракия вече е общински шофьор
Спасителят от Тракия вече е общински шофьор / DarikNews.bg

Спасителят от Автомагистрала „Тракия" Стефан Стойчев получи ключовете от служебен автомобил на Община Стара Загора. Стефан вече е назначен като шофьор, а първият му служебен курс вероятно ще бъде до София.

Стефан ще работи в Звено „Автомобилен парк" и ще обслужва директори на дирекции, началници, юристите на общината, информира новият му шеф Юри Василев.

Предложението за работа дойде от кмета на община Стара Загора Живко Тодоров, според когото всички ние се нуждаем от такива хора, като Стефан-готови да пренебрегнат себе си и да помогнат на останалите. „В днешно време безкористните хора са много малко, а със своята постъпка Стефан доказа, че е точно такъв човек.
Когато разбрахме, че е останал без работа решихме, че сега е момента да го привлечем в нашия екип, за да работим заедно".

Спасителят от "Тракия" вече е общински шофьор
netinfo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стефан обмисля да заживее със семейството си в Стара Загора и не крие, че е изключително благодарен за възможността, която получи от общината и лично от кмета Тодоров. „Дълбок поклон и много признателност изпитвам към кмета Живко Тодорв. За мен е гордост да работя в Община Стара Загора."

Стефан Стойчев стана Мъж на годината в класацията на Дарик и е носител на първата награда „Добрият самарянин" заради безкористната си постъпка през лятото на миналата година, когато се притече на помощ на пострадалите в тежката катастрофа на автомагистрала „Тракия".