Социалистите със съмнения за изборни манипулации
Социалистите със съмнения за изборни манипулации / DarikNews.bg

Отказът на ЦИК да представи кода за достъп до софтуера за преброяването на бюлетините, е скандален. Това каза в Стара Загора лидерът на БСП Сергей Станишев, който изрази опасения за изборни манипулации.

Приех да бъда водач на листата на "Коалиция за България" за Старозагорски регион, защото той е един от най-важните в страната ни, има силна енергетика, земеделие, образование, туризъм, призна Станишев, който откри предизборния клуб на партията.

Основни акценти в програмата на коалицията са икономиката, създаването на нови работни места, повишаване на доходите, възраждане на дребния и среден бизнес.

Станишев определи като абсолютно невъзможна коалиция между БСП и ГЕРБ в един бъдещ кабинет. Една от причините била, че думите диалог и съгласие по времето на Борисов, станали неприлични. „ГЕРБ са готови да водят диалог, само когато са притиснати от обстоятелствата. Успяха да катастрофират държавата, а за това се изисква голям талант. България се нуждае от програмно правителство и ние няма да влизаме в коалиция на всяка цена".