Славин Янакиев
Славин Янакиев / Юлия Лазарова
Клубът на работодателя в Стара Загора раздаде годишните си награди.

Престижната награда „Мениджър на годината за 2018 г.” бе връчена от кмета Живко Тодоров на Славин Янакиев, изп. директор на "Прогрес".

Инвеститор на годината за 2018 г.”е фирма Термохран-инженеринг АД. Приза за „Най-динамично развиваща се фирма за 2018 г.” взе Агроконсулт инженеринг ЕООД,. Фирмата Изолинвест ЕООД, бе отличена като „Най-иновативна фирма за 2018 г.  Тазозишният носител на приза „Социално отговорен бизнес за 2018 г.” стана Шидеров ЕООД. В категорията „Иновации в сферата на културата за 2018 г.” за носител бе обявен Огнян Драганов – Директор на Държавна опера Стара Загора.

Стефан Шоселов награди от името на Клуба на работодателя и КРИБ четири талантливи млади старозагорци. Ивет Тодорова, ученичка в ПГСА „Лубор Байер”, специалност „Строителоство и архитектура”, 11 клас е с отличен успех за учебната 2017/2018 година, председател на ученическия училищен съвет и е класирана на I-во място по проект „ Ориентирани към успеха” по програма „Еразъм+”.  Отличена бе и Антонина Койчева  от в 12 клас в същото училище, заради отличен успех, участие в олимпиади по математика и български език и литература и  активно участие в изявите на училището в периода 2014 - 2018 година. Третият награден беше Даниел Ладжев от Таекуондо клуб „Августа”. Той е с приз за най-перспективен млад състезател- първи в световната ранг листа в неговата група, балкански шампион и бронзов медалист на европейското първенство. Последният награден бе Добромир Иванов, 13- годишен, талантлив млад музикант, възпитаник на НМСИ „Христина Морфова”.