Международен младежки център организира кръгла маса "По пътя на успеха"
Международен младежки център организира кръгла маса "По пътя на успеха" / община Стара Загора
Международният  младежки център за работа с деца и младежи в риск в Стара Загора е готов с програмата си за есенния сезон.

„Шампионат по презентиране“ организира МММЦ, като участието в него дава възможност на младежите да демонстрират своите ораторски и презентационни умения, да вложат креативност и въображение, да създадат нови контакти и приятелства.Записването на учениците става на място или по електронна поща, като се описват: трите имена на участника, темата, която ще представи, както и телефон за контакт. Препоръчва се темите за участие да са свързани с образование, култура, младежки дейности, спорт, здравословно хранене. С подкрепата на община Стара Загора за призовите места са осигурени предметни и парични награди. Крайният срок за записване е 30 септември, а на 7 октомври след жребий е и стартът на шампионата. Няколко дни преди това, на 29-ти септември е и кастингът „ММЦ търси талант“.

Обявяват конкурс за художествен текст на тема „Лист“

В центъра продължават и дейностите в клубовете по интереси - „7 изкуства“, „Клуб на популярната психология“, „Еко клуб“, „Английски език“, „Развържи си езика“, „K-поп танци“, “Настолни игри”, „Караоке“ и „Кино прожекции“. Предстои и 4-тото издание на тренинг курса „Младежка академия“, който ще стартира през месец октомври.