“Сега или никога” под липите
“Сега или никога” под липите / Dariknews.bg, архив

Актьорският квартет Стефка Янорова, Краси Ранков, Ярослава Павлова и Веселин Ранков гостуват на старозагорска сцена с комедията "Сега или никога".
Пиесата е под режисурата на братския тандем Ранкови и е по текст на един от най-забавните, но и до болка откровени руски автори Валентин Красногоров - пиесата „Сега или никога".

На 2 май от 19 часа в Синдикалния дом публиката ще види колоритното семейство Ставреви от телевизионни хит „Стъклен дом", но този път култовата екранна двойка -Краси Ранков и Стефка Янорова са подкрепени от още един чудесен тандем - актьорът с над 60 роли в театъра, киното и телевизията, гласът от незабравимия сериал „Ало, Ало", режисьорът, преподавателят по актьорско майсторство и не на последно място БРАТЪТ - Веселин Ранков и младата, красива и много талантлива- актрисата, позната ни от телевизионното шоу „Аламинут" - Ярослава Павлова.

Историята е за две семейства, забъркани в рискован любовен четириъгълник , а зрителите със сигурност ще разпознаят нещичко от себе си в нея, защото „и да си женен и да не си женен, след 10 години ще съжаляваш", както напомня опитният Красимир Ранков.