Възстановено е движението по пътя Могила-Стара Загора
8 души пострадаха при катастрофа между автомобил и микробус на пътя Могила-Стара Загора.

Сигналът е получен в 11 часа. Инцидентът е станал след село Могила в посока Раднево. От информацията до момента, инцидентът е между лек автомобил, управляван от 57-годишен мъж и малък пътнически автобус, управляван от друг 57-годишен мъж.

След зрелищна катастрофа в Плевен: Пътници се разминаха с леки наранявания (СНИМКИ)

Пострадали са двамата водачи и шестима пътници от автобуса. Водачът на лекия автомобил и трима пътници от автобуса - две жени и един мъж са настанени в болница, като водачът на колата и едната пътничка са с опасност за живота. Водачът на автобуса и трима пътници, сред които 6-годишно момче са обслужени амбулаторно и освободени.

Водачът на автобуса е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат, взета му е кръвна проба за тестване за употреба на наркотични вещества. На водача на лекия автомобил е взета кръвна проба за тестване за употреба на алкохол и наркотични вещества. Работата по случая продължава в рамките на започнато досъдебно производство.

Възстановено е движението по пътя Могила-Стара Загора, след като в продължение на часове бе затворен, съобщиха от полицията.
Агенция "Фокус"