„Различният поглед” стана партньор на EXIT 2014
„Различният поглед” стана партньор на EXIT 2014 / Различният поглед

Сдружение „Различният поглед" стана партньор на международния музикален фестивал „EXIT Adventure 2014", който се провежда в Сърбия и Черна гора. Като част от това в Стара Загора на 27 юни ще гостува група „Оратница", която ще бъде част и от проявата в западната ни съседка през юли.

Групата изпълнява народни песни в модерен аранжимент за тъпан, кахон , кавал и диджериду, и в момента имат нов вокалист - Миро от Джанго Зе. Концертът им в Стара Загора ще бъде на сцената на лятно кино „Септември", което понастоящем работи като паркинг, автомивка и бистро.

Киното разполага с ремонтирана тераса със седалки за зрителите и запазен професионален кино екран. На първо ниво се предлагат напитки и храна.

„ССИК - Различният поглед" има желание да възроди лятното кино като място за концерти, кино прожекции и други културни събития, като специално за концерта на Оратница ще подсигури озвучителна и прожекционна техника, и ще организира томбола за 4 безплатни билета за международния фестивал EXIT - два за фестивала ЕXIT в Петроварадинската крепост в Нови Сад и два за фестивала SEA DANCE FESTIVAL на Плаж Яз в Черна гора.

Някои от световните участници в EXIT тази година са създателят на Blur и Gorillaz Деймън Олбърн, Suede, диско кралицата Глория Гейнър, Jamiroquai, най-горещите имена на бас-сцената в момента - Skrillex, Rudimental, Dub FX, Andy C, Dimension и Koven, както и суперзвездите в електронната музика - Carl Cox, Deep Dish, Disclosure, Danny Tenaglia.