Рапърът Криско се изниза преди благотворителен концерт
Рапърът Криско се изниза преди благотворителен концерт / DarikNews.bg

Рапърът Криско се изниза преди благотворителен концерт в Стара Загора. Инициативата, в която беше поканен да участва любимецът на тийнейджърите беше в подкрепа на 16-годишния Мирослав Петров от Сливен. Момчето е с диагноза рак на белия дроб и съпричастните рапъри от СтЗ Отбора се опитаха да съберат средства за неговото лечение.

Малко преди да излезе на сцената, за да подкрепи каузата, Криско „дезертира" без дори да поздрави публиката. Организаторите обясниха, че не успели да платят хонорара на Криско предварително и затова той не пожелал да пее. „Предложихме му да се издължим през следващите няколко месеца, защото очакванията ни за продажбата на билетите не се оправдаха и нямаше как да му платим предварително. Все пак идеята беше да съберем средства за Миро", коментираха момчетата от СтЗ Отбора.

Рапърът Криско се изниза преди благотворителен концерт
netinfo

Младите хора, голяма част, от които бяха дошли не само за да подкрепят инициативата, но и за да чуят любимия си рапър, си тръгнаха разочаровани и възмутени от постъпката на „звездата". „Той не е дошъл за благотворителния концерт, а заради хонорара. Това е наистина гадно", говориха си след концерта младежите.

Рапърът Криско се изниза преди благотворителен концерт
netinfo

Въпреки всичко шоуто беше запомнящо се и зарадва най-много Миро, който пожела на всички, които го подкрепят и изобщо на младите хора в България „да обичат и да бъдат обичани".

Изключителна подкрепа за осъществяването на концерта оказа Община Стара Загора. Останалите участници в програмата дадоха всичко от себе си без да очакват парични облаги. Сцената взривиха рапърът ФО, Prototype MC's , DJ Delyan Tempo , Hijnqka i Ivicha , бийтбоксерите - Mano и Sprite, BreakDance - Devil Force Crew , Hip Hop Dance - Do It Do It. Изключителношоу направиха момчетата от Freerun, за които земното притегляне не важи.