Представят Старозагорски регион на туристически форум
Представят Старозагорски регион на туристически форум / netinfo

Условията за туризъм в Старозагорски регион ще бъдат представени от 25 до 27 февруари в НДК, когато ще се проведе 27-то издание на Международна туристическа борса "Ваканция". Форумът играе основна роля за осъществяване на контакти между представителите от различни сфери на туристическия бизнес.

Възможностите за туризъм на територията на  Община Стара Загора ще бъдат представени на  от Туристически информационен център на Националния щанд на България, организиран от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма.

Тази година щандът ще бъде с коренно различна визия, ще бъде разделен според туристическите райони на страната. Той ще бъде разположен на ниво 1/2 в НДК. Община Стара Загора участва за 6-ти път на тази борса, а за първи път тази година - в общия Национален щанд, информират от пресцентъра на общинската администрация. Там ще бъдат Калина Матева- главен експерт „Туризъм" в Община Стара Загора и Петя Ацинова - младши експерт „Туристически информационен център". Ще бъдат представени рекламни материали на Туристическия информационен център - брошурите за 6-те тематични туристически маршрута, дипляна за Старозагорски минерални бани, ще се представи хотелската база, атракциите в града, както и специална презентация за Неолитните жилища.