празнико
празнико / община Стара Загора
Малки и големи старозагорци станаха част от празника на Аязмото. Той започна в 11 часа в Зоопарка, а мажоретките от Центъра за подкрепа за личностно развитие представиха танца „С обич“ с посланието към всички да запазят обичта към нашия красив град и зелен парк завинаги в сърцата си

празник
община Стара Загора

 
На откритата детска сцена се представиха с песни и танци ВС „Усмивки“, ДЮНХ „Жарава“, ДТС "Загорци", ФА „Траянци”, ФПФ „Цветна китка – слънчева”, Мажоретен състав при ЦПЛР, Клуб „Хип-хоп танци” към ЦПЛР, ВС „Траяна глас”, Детска школа за народни танци към НЧ „Настроение 2017“, Школа за поп пеене към НЧ "Г. Бакалов", ВС "Розов свят", ДМФ „Звездопад“, ДЮТС „Броеничка“.

празник
община Стара Загора

 
По алеите в зоопарка бяха разположени различни импровизирани ателиета, в които децата можеха да правят цветни мозайки, да рисуват, да моделират и още много други интересни занимания.  Любителите на астрономията можеха да се запознаят с основните елементи на съвременните космически апарата и да наблюдават слънцето.

празник
община Стара Загора

 
Имаше още много приключения - весело ориентиране, да направим бивак на поляната, разходка в парка с колело и каска.
 

празник
община Стара Загора


Най-много бяха чакащите да влязат в новата въжена градина, където се забавляваха под ръководството на инструктори от Туристическо дружество „Сърнена гора“.

празник
община Стара Загора

 
При голям интерес премина и състезанието по кросфит, организирано от Спортен клуб „Аполон“, в което се включиха много момчета и момичета от различни възрасти.

празник
община Стара Загора

 
На Бадминтон площадката клуб „Сантоша“ организира Йога за всички възрасти, имаше тонизиращи гимнастически упражнения с инструктор Анелия Асенова, занимания по бадминтон с треньори от Спортен клуб по бадминтон – Стара Загора и фитнес тренировка. В аула на „Бага-тур“ също посрещаха гости, пълна бе и Залата на смеха.

празник
община Стара Загора

 
Организатори са Община Стара Загора, Народно читалище „Родина 1860“, Туристическо дружество „Сърнена гора“, Клуб „Роден за приключения“, Център за подкрепа за личностно развитие, Астрономическа обсерватория, Регионален исторически музей, Народно читалище „Настроение 2017“ и Прабългарска школа за оцеляване „Бага-Тур“.

празник
община Стара Загора