Полицията разкри четирима автокрадци
Полицията разкри четирима автокрадци / Sofia Foto Agency, архив

Четирима мъже, извършили кражби от автомобили са разкрити от полицията в последните 24 часа. Най-младият от тях е на 17-години от Гурково. Той заедно с 25-годишен свой съгражданин е участвал в обира на лек автомобил, паркиран на улица "Александър Батенберг" в града в периода 28.02.2015 г. до 01.03.2015. От колата, собственост на 37-годишен мъж от Гурково, са откраднати втокомпактдиск, акумулаторна батерия и 2 бр. тонколони на обща стойност 250 лв.

Най-голяма сума пари и вещи е откраднал 26-годишен мъж от село Копринка. На 02 юли след като свалил задно дясно стъкло на лек автомобил, той отнел дамска чанта с намиращите се в нея лични документи, мобилен телефон и 500 лв., собственост на 29 - годишна жена от гр.София. Същата сума пари и 2 броя мобилни телефони 26-годишният мъж е отнел и от друг лек автомобил, собственост на 44-годишен мъж от Казанлък.

За срок до 24 часа пък е задържан 37-годишен мъж от село Хрищени, за когото е установено, че на 19 юни пред магазин, намиращ се в Стара Загора, на кръстовището на ул. "Ген. Гурко" и ул. "Св. Богородица", е извършил кражба на мобилен телефон през незатворен прозорц на лек автомобил. Колата била собственост на 23-годишен мъж от Стара Загора.

Работата по случаите продължава.