Пет леки автомобила продава НАП в Стара Загора
Пет леки автомобила продава НАП в Стара Загора / DarikNews.bg, архив

Пет леки автомобила от среден клас могат да бъдат закупени на търг от офиса на НАП в Стара Загора. За продажба са обявени: Mercedes ML 400 cdi, Land Rover Freelander, Nissan Sunny SLX 1.6, Hyundai Lantra и ВАЗ 2108.

Ценовите предложения за участие в тръжната процедура се изпращат на адреса на офиса: 6008 Ст. Загора, ул."Кенали"№ 1, до 17 септември, или се подават на място в деловодството. Депозитът за участие е в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена и следва да бъде внесен по банков път до 17 септември.

Датата за разглеждане на постъпилите ценови предложения е 27 септември от 11.30 и 14.00 часа, в офиса на НАП Ст. Загора.

Допълнителна информация за условията и правилата за провеждане на търга, първоначалните продажни цени, банковите сметки за превод на депозита, необходимите документи и други, са публикувани на сайта на НАП: www.nap.bg в раздел ПРОДАЖБИ, или от: Обява_Търг. По-подробна информация може да бъде получена и от публичните изпълнители водещ търга на телефоните посочени в обявата.