/ ThinkStock/Getty Images
Двама мъже са задържани за срок до 24 часа, след като са заловени да шофират в нетрезво състояние, съобщиха от полицията.
 
Отново пияни и дрогирани на пътя

На 04 август в сектор “Пътна полиция” на ОД на МВР-Стара Загора е образувано досъдебно произовдство срещу 26-годишен мъж от Горна Оряховица, затова че на същата дата в с. Кирилово, общ. Стара Загора, е управлявал лек автомобил след употреба на наркотично вещество - амфетамин, установено с техническо средство.
 
Задържаха пиян шофьор в Стара Загора

Водачът е задържан за срок до 24 часа. 
На 05 август в Казанлък, по бул. "Розова долина" се е движил лек автомобил, управляван от 61-годишна жена от Казанлък. Тя предприела маневра “завой наляво” за навлизане в крайпътна територия, при което не е пропуснала и е блъснала странично, движещ се по пътя с предимство лек автомобил, управляван от 63-годишен мъж от с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък.
 
Пиян мотоциклетист и надрусан шофьор пренощуваха в ареста

Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила на 61-годишната водачка и 1.76 промила алкохол в издишания въздух на 63-годишния водачМъжът е задържан за срок до 24 часа.