Откриват нов фитнес на открито в Стара Загора
Откриват нов фитнес на открито в Стара Загора / Dariknews.bg, архив

Нов фитнес на открито ще бъде открит днес в Стара Загора. Той ще бъде разположен в югозападния ъгъл на парк „Тракия" срещу бившето кино „Жельо Диманов".
Официалното откриване започва в 14,00 часа.

Проектът е изпълнение на съвместните усилия на двата старозагорски Лайънс клубове - Лайънс клуб Стара Загора - Тракия и Лайънс клуб Стара Загора - Августа.

Върху изградената площадка са монтирани 6 уреда - мултифункционален тренажор, мултифункционален тренажор за изтласкване, лежанка за коремни преси и гърди, уред за „лунно ходене", кардио тренажор, тренажор за разтягане и укрепване на краката.

Стоиността на изпълнението е 19 200 лв. Средствата, в размер на 7 000 лв. са събрани от обща благотворителна вечер на двата лайънс клуба и от наши приятели, на които благодарим.

Две хиляди лева получихме като насрещно финансиране от Обществен дарителски фонд - Стара Загора и 9 000 лв. от община Стара Загора.

Фитнес площадката на открито ще открие кметът на Стара Загора, Живко Тодоров. Площадката е дарение от двата лайънс клуба на гражданите на Стара Загора