/ ThinkStock/Getty Images
По искане на Районна прокуратура-Стара Загора, съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо мъж на 48 г., съобщиха от Апелативна прокуратура-Пловдив.

Задържаха плевенчанин за хулиганство и нападение над полицай

Той е привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че на 4 август в Стара Загора, е оказал съпротива и е ударил полицейски служител.

Глоба от 300 лв. за мъж, проявил агресия към полицейски служители

В хода на образуваното бързо производство е установено, че на 3 август, вечерта, той е консумирал алкохол. В ранните часове на 4 август, се е качил в лекия си автомобил, като е шофирал по централни улици.

Оставиха в ареста мъж, удрял и заплашвал полицаи с убийство

В близост до бензиностанция, превозното средство на обвиняемия, е било забелязано от полицейски служители. На длъжностните лица им направило впечатление, че автомобилът често напуска пътното платно и се движи криволичейки.

23-годишен мъж нападна полицай в Кърджали

Полицаите се опитали да го спрат за проверка, но обвиняемият не се подчинил и продължил движението си в посока към близкото с. Богомилово. Последвало преследване с полицейски автомобил с включени светлинни и звукови сигнали.

54-годишен мъж нападна полицай в Русе

В покрайнините на града, автомобилът е бил спрян. Обвиняемият е отказал да бъде тестван за употреба на алкохол, искал да осуети проверката. Викал, обиждал полицейските служители и се опитал да напусне местопроизшествието.

Мъж удари полицай в Момчилград

Като разбрал, че ще бъде задържан, е оказал съпротива на полицейските служители и нанесъл травматични увреждания на един от тях. Районен съд-Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства, че може да се направи обосновано предположение, че той е извършил престъпленията, за които са привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Мъж преби жена си и нападна полицай

Взетата спрямо обвиняемия мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд.