Остава само дeн за подаване на годишните данъчни декларации
Остава само дeн за подаване на годишните данъчни декларации / НАП

Само за ден над 1350 души са подали декларациите за доходите си получени през 2011 г. в офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък. Последният ден от кампанията е 2-ри май. От приходната агенция съветват гражданите да ползват и алтернативните начини за подаването им, а именно: по поща с препоръчно писмо, по куриер или по Интернет подписани с електронен подпис.

За по голямо удобство е удължено работното време на Офисите в Стара Загора и Казанлък: сутрин от 8:00 часа, вечер до 18:00 часа, без прекъсване до края на данъчната кампания - 2 май включително. В официалните почивни дни Офисите на НАП няма да работят.
Тази година, ако иматр суми за довнасяне от данъка върху доходите, плащането им може да стане и в последния ден - 2ри май. Условието, е сумата да постъпи по сметките на НАП до края на следващия работен ден.
Напомняме, че при подаване на декларации и документи, клиентите са длъжни да се легитимират с личен документ за самоличност, независимо от избрания Офис на НАП или пощенски клон.

Консултации при попълването на формулярите могат да бъдат получени на място в Офисите на НАП в Стара Загора и Казанлък и на информационния телефон на НАП: 0700 18 700, на цената на градски разговор.