Обявиха старта на кампанията „Аз обичам Стара Загора“
Обявиха старта на кампанията „Аз обичам Стара Загора“ / Община Стара Загора

Представители на местната власт, Mall Galleria, известни личности, видни спортисти, деца от училища и детски градини обявиха старта на кампанията „Аз обичам Стара Загора". Сред изразилите съпричастност, любов и подкрепа към града бяха зам.-кметът Иванка Сотирова, зам. областният управител Мариана Кръстева, победителят в Сървайвър 2014 Ваня Джаферович, Гери Тодорова, победител в Шоуто на Слави, спортисти на годината, Български млaдежки червен кръст и много други.

В градския празник в подкрепа на каузата се включиха и изпълнители от Държавна опера Стара Загора, детски народен хор „Жарава" и детска музикално-танцова формация „Маргаритки". В организираните арт-работилнички децата, под ръководството на Събин Попов, имаха възможност да проявят своята креативност и да създадат различни предмети от картон или да слушат увлекателни приказки.

В следващия етап от кампанията организаторите обещават още творчески изненади за малки и големи. Подготвя се и училищна арт работилничка за работа с рециклирани материали.