Нова книга за децата-индиго
Нова книга за децата-индиго / netinfo

Вундеркиндите на Третото хилядолетие"- така се нарича втората книга на издателство АМАЛА, която излезе от печат в края на седмицата. Преводач на книгата е казанлъшката бизнес дама Мария Игнатова, личен приятел и на автора на книгата -д-р на ф. науки Георги Белимов. Новата книга е втората на издателството на живеещата в Казанлък Игнатова, от поредицата „Децата индиго".


Преди близо година се появи и първата книга по темата, също на Г. Белимов, в превод на Мария Игнатова. Преводачката признава, че самата тя от години се интересува от тази проблематика, затова е решила издателството й да направи цяла поредица от книги по въпроса.

В новата книга се съдържат различни разкази за деца - индиго, споделени от тях самите и техни преживявания, разкази на родители и психолози, работили с този феномен.
В книгата се разказва и случаят на най-малкия художник на планетата - тримесечно бебе, родено в Русия, на Лилия Паздар, жената, която според лекарите преди да забременее има 40 т.нар. лъжливи бременности, представляващи на практика контакти от 6-ти род, и сдобила се впоследствие с две деца с необичайни способности и други.

Във „Вундеркиндите на Третото хилядолетие" е представен и своеобразен алгоритъм за сбъдване на желания.

Мария Игнатова сподели, че в момента работи върху превода на третата книга от поредицата - „Контакти от 6-ти род", в която ще се представят различни примери за намеса на представители на други цивилизации върху човешкия род,. Скоро от печат предстои да излезе и друга книга по темата - на Надежда Маслова- „Контакти с чужд разум".

Самата авторка бе героиня на отделна глава в първата книга от поредицата „Деца индиго". Маслова ще бъде гост на българската публика за представянето на книгата си.
Още три книги от тази поредица се подготвят за българския книжен пазар.
Това са „Децата кристали" - книга за квантовия преход на човечеството от Нина Баршап, „Хора от звездите" на Г. Белимов и „Да видиш невидимото" на София Бланк.