Недялков: В ГЕРБ сме отбор
Недялков: В ГЕРБ сме отбор / netinfo
“Ние сме един отбор от самото начало”, каза в студиото на Дарик областният координатор на ПП ГЕРБ Недялко Недялков по повод втората година от създаването на местната структура.

За този период партията изгради структури, създаде 10 секции в областното ръководство и в общината, учреди организация на жените, младежите, на старейшините и на предприемачите. “Следващата ни стъпка ще бъде изграждане на клубове по кварталите, за да можем да бъдем още по-близо до избирателите”, допълни Недялков.

Според него в организацията до момента не е имало големи сътресения, ”с изключение на проблемите ни в Казанлък”. Нашите стремежи са Старозагорската партийна структура да има дълъг политически живот, допълни Недялков. Той оцени като положителна съвместната работа с общинската администрация, но подчерта, че истинските реформи предстоят тепърва.

“За съжаление, нашите твърдения, че тройната коалиция е пагубна за България , се потвърдиха. Неусвоените европейски фондове, спрените средства, корупцията по високите етажи – всичко това се отбелязва в Брюксел, където евродепутатите са доста разтревожени от ситуацията у нас”, коментира Недялков.

Той прогнозира, че в подобна тежка икономическа криза само едно дясно управление би мобилизирало силите на обществото.

Тази вечер ГЕРБ събира симпатизанти и членове за кратка равносметка. На 9 декември предстои отчет за едногодишното присъствие в Общинския съвет и управлението в администрацията.