Заедно в час
Заедно в час / заедно в час
Училищата кандидатстват до 30 април
Започна подаването на заявки от училищата за назначаването на учители от програма “Нов път в преподаването” от цялата страна. 

Програмата на фондация "Заедно в час" работи с училища в Старозагорско от 2015 г. За първи път обаче всички училища от областта могат да заявят учители от програмата. По този начин директорите могат да подсилят екипите си с взискателно избрани професионалисти, които са силно мотивирани да работят за успеха на всяко дете.

Всички училища, които искат да включат в екипите си нови учители, трябва да подадат своите заявки и свободни позиции до 30 април през сайта на “Заедно в час”.

Вече има повече от 60 одобрени участници от над 2000 кандидати от цялата страна.

"Заедно в час" вече 10 години работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход.

“Нов път в преподаването” е първата и най-успешна програма на организацията. Участниците в нея получават специално разработени обучения, менторска подкрепа, учителска правоспособност, намиране на позиция в училище, възможности за кариерно развитие, полезни ресурси, професионални контакти и силни приятелства.

През последната година в програмата са въведени и специални модули за ефективно преподаване в онлайн среда.