Младоженци с благородна кауза
Младоженци с благородна кауза / DarikNews.bg, архив
Младоженци с благородна кауза
80414
Младоженци с благородна кауза
  • Младоженци с благородна кауза

Една западна традиция започва бавно да си пробива път у нас. В „белите държави", както често сме свикнали да наричаме страните отвъд западната ни граница, да посветиш на кауза дори един от най-специалните си дни - сватбеният не е нещо чак толкова необикновено.

Памперси и бебешки принадлежности ще получи като дарение звеното „Майка и бебе" към сдружение „Самаряни" в края на месец юли. Подаръкът ще дойде след сватбата на софийски младоженци. Дори и на една майка да помогнем, за да не изостави детето си, ще бъде успех, споделя бъдещата младоженка. Благородната инициатива е упомената дори в сватбените покани. Ако гостите желаят, с парите, които са решили да отделят за букети могат да закупят бебешки принадлежности, разказва пред Дарик булката. И тя, и бъдещият й съпруг не желаят да разкриват имената си, защото смятат, че доброто не трябва да се афишира.

Щастливото сватбено събитие е планирано за началото на юли, а в края му младоженците лично ще дарят събраното. Преди това своята кауза са намерили и двойка от Стара Загора.

За благородното явление със старозагорско-софийски привкус чуйте в прикачения звуков файл.