Масленска: “Дори и в криза се правят форуми”
Масленска: “Дори и в криза се правят форуми” / БТА
Масленска: “Дори и в криза се правят форуми”
22766
Масленска: “Дори и в криза се правят форуми”
  • Масленска: “Дори и в криза се правят форуми”

Във времена на криза все пак трябва да се организират и форуми. В противен случай общественият живот ще замре,  коментира общинският съветник от ГЕРБ Антоанета Масленска предстоящото изнесено заседание на Старозагорския Общинския съвет в  курорта "Албена".

"Избрали сме най-изгодната оферта и не мисля, че с това ще утежним чак толкова бюджета на Община Стара Загора. До момента  Общинският съвет не си е позволил да прави разходи, които да са драстични,  драматични или обществено укорими!", обясни адвокат Масленска.

По думите й бюджета на изнесеното заседание е изключително скормен - по 180 лева на човек, като участие ще вземат едва 35 души, което означава че Община Стара Загора ще задели около 6300 лева за "концентриране" и "съсредоточаване" на местния парламент върху "вътрешно-ведомствени" въпроси. Подробностите чуйте в прикачения звуков файл.

Антоанета Масленска подкрепя идеите на ЕНП-жени за законодателни промени, които да осигурят  50%  участие на дамите в ЕП.

Масленска участва в конгрес на ЕНП-жени, който се проведе в в Букурещ. На форума са дискутирани и теми за икономическата криза и реакциите на политическите партии, както и проблемите, свързани с климата и неговото опазване.