Любовна вечер в операта...
Любовна вечер в операта... / DarikNews.bg, архив

Чудите се за необикновен подарък за празника Свети Валентин? Точно на 14 февруари в 18 часа Васил Петров, оркестърът на Държавна опера-Стара Загора и джаз-трио Ви канят на Една любовна вечер в Операта. Какво по-красиво начало на безкрайната празнична вечер....

И през тази година Стара Загора ще получи за Свети Валентин своята Любовна вечер в Операта. Това е традиция в програмата и в последните години - да празнуваме заедно с постановка или красив концерт.

На 14 февруари от 18.00 ч. романтичната традиция ще оживее с красивите песни за любовта в изискания стил на Васил Петров, с оркестъра на Държавна опера-Стара Загора под диригентството на Владимир Бошнаков. В концерт участва и джаз-трио в състав - Теодор Петков-пиано, Красимир Стефанов-бас , Емил Костурков-ударни. Ще чуете обичани поп и джаз стандарти като: "When I Fall in Love", "Love Story", "Killing me Softly", „Feelings", "Can't take my eyes off you", "How Insensitive", "The Girl From Ipanema", "Ol' man River", "Smile", "The Shadow of your Smile" и др.